پرش به محتوا

درام پمپ

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]درام پمپ, سنجشگر SanjeshGar[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • درام پمپ، از خانواده پمپ های سانتریفیوژ بوده که به راحتی قابل حمل و نقل می باشند. این پمپ ها جهت تخلیه انواع سیالات از قبیل انواع اسیدها، بازها، حلال ها، مواد نفتی و سیالات قابل اشتعال غالباً از بشکه ها و درام ها مورد استفاده قرار می گیرند.
  • یکی دیگر از انواع پمپ های بشکه کش الکتروپمپ بشکه کش غلیظ می باشد، یعنی به جای پروانه سانتریفیوژ در انتهای شافت این نوع پمپ ها ،از یک استاتور مارپیچی استفاده می گردد، که جهت جا به جایی سیالات غلیظ مانند انواع سس، رب، کچاب، عسل، مربا و … استفاده می شود.

راه انداز درام پمپ

پمپ تخلیه بشکه با راه اندازهای پنوماتیک (بادی)، الکتریکی (سه فاز و تکفاز) ساخته می شوند.

متریال درام پمپ

با توجه به نوع سیال پمپ بشکه ای با متریالهای تفلونی (PTFE) ، پلی پروپیلن (PP) ، کانیار (PVDF) ، استنلس استیل (SS 316) ، (HASTELLOY) قابل ارائه می باشند.

مزایای پمپ بشکه کش

۱- قابلیت حمل و نقل آسان

۲- تنوع در راه اندازها :  سه فاز، تکفاز، بادی (در مکانهایی که خطر آتش سوزی وجود دارد و یا جهت سیالات قابل اشتعال)

۳- کاربری ، تعمیرات و نگهداری آسان

۴- قیمت مناسب

۵- مناسب جهت استفاده در محیط هایی با رطوبت بالا

۶- مناسب برای مایعات خورنده

 پمپ دیافراگمی پنوماتیک درام پمپ

این پمپ ها با هوای فشرده کار کرده و با توانایی مکش بالا، جهت پمپاژ انواع سیالات مورد استفاده قرار می گیرند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

کاربردهایدرام پمپ

  • جهت تخلیه سیالاتی که قابلیت اشتعال دارند.
  • انواع  الکلها
  • روغن های خوراکی و صنعتی
  •  گازهای مایع
  •  اسیدها و بازها
  • آبمیوه ، شیر، سیالات خوراکی
  • مواد شوینده

پمپ بشکه کش (Barrel Pump) که به آن درام پمپ (Drum Puml) نیز گفته می‌شود، جهت تخلیه و انتقال سریع و آسان مایعات با ویسکوزیته مختلف از بشکه ها، درام ها و مخازن استفاده می‌شود.

بسیاری از مایعات و محلول‌های مورد استفاده صنایع در بشکه‌های با ظرفیت مختلف مثل ۱۰۰ یا ۲۰۰ لیتری و بالاتر تحویل داده می‌شوند که برای تخلیه ایمن و سریع این مواد از پمپ‌های تخلیه بشکه استفاده می‌شود.

پمپ بشکه کش با نام‌های Fill Pump و Container Pump نیز شناخته می‌شود.

مزایا و کاربرد درام پمپ

از مزایای پمپ بشکه کش می‌توان به وزن کم، سهولت در جابجایی و استفاده، تعمیر و نگهداری ساده، قابلیت استفاده برای مایعات خورنده و در محیط‌های مرطوب و قیمت مناسب اشاره کرد.

درام پمپ ها برای تخلیه انواع مایعات رقیق و غلیظ از جمله موارد زیر به کار برده می‌شوند:

  • مواد شیمیایی خورنده مثل اسید و باز
  • مواد قابل اشتعال مثل الکل، تینر، نفت و گازوئیل
  • مواد با ویسکوزیته و چسبندگی بالا مثل روغن، لاتکس، عسل و چسب
  • مواد حاوی ذرات جامد و خوراکی مثل سس، رب و مربا

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]درام پمپ, سنجشگر SanjeshGar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]درام پمپ, سنجشگر SanjeshGar[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

انواع درام پمپ

به طور کلی درام پمپ ها که از خانواده پمپ های سانتریفیوژ هستند، از یک شافت عمودی که در داخل یک لوله باریک قرار گرفته و متناسب با دهانه بشکه طراحی شده، ساخته شده‌اند. موتور پمپ به شافت عمودی مذکور در بالای لوله و خارج از درام متصل شده و عامل پمپاژ (پروانه یا استاتور مارپیچ) در انتهای شافت و داخل درام قرار گرفته است که امکان تخلیه کامل و ایمن سیال را فراهم می‌کند.

در مواردی که سیال قابل تخلیه رقیق باشند، از پمپ بشکه کش که به انتهای شافت آن پروانه متصل است، برای تخلیه استفاده می‌شود.

در صورتی که سیال غلیظ و با ویسکوزیته بالا باشد به جای پروانه از یک استاتور مارپیچ در انتهای شافت استفاده می‌شود. این نوع از الکتروپمپ های تخلیه که وزن بیش‌تری نسبت به مدل قبل دارند، برای سیالات غلیظ و حاوی ذرات جامد استفاده می‌شوند.

علاوه بر امکان تأمین نیروی محرک و راه‌انداز پمپ های تخلیه به صورت الکتریکی (الکتروموتور تک‌فاز یا سه‌فاز) که به آن پمپ بشکه کش برقی گفته می‌شود، از راه‌انداز پنوماتیک (بادی) نیز استفاده می‌شود که نوع پنوماتیک بیش‌تر در محیط‌های قابل انفجار و کار با سیالات قابل اشتعال کاربرد دارد.

پمپ دیافراگمی بادی (پنوماتیک) درام پمپ

نوع دیگری از پمپ های بشکه کش از خانواده پمپ های دیافراگمی هستند که عملکرد آن‌ها با هوای فشرده است و قدرت مکش بالایی دارند. این نوع پمپ‌ها برای پمپاژ سیالات غلیظ و با ویسکوزیته بالا و همچین سیالات قابل اشتعال و استفاده در محیط‌های قابل انفجار مناسب‌اند.

 مزایا درام پمپ

  • از آنجا که این پمپ ها با هوای فشرده کار می کنند در مواردی که سیال و یا محیط قابلیت اشتعال و یا انفجار دارد بسیار مناسب و پرکار برد می باشند.
  • فشار و هد تولید شده توسط پمپ تا ۶۰ متر نیز می رسد.
  • توانایی پمپاژ سیالات سنگین با ویسکوزیته بالا مانند انواع روغن ها و ….
  • قدرت مکش بالا و توانایی مکش از بشکه ها و مخازن با ابعاد گوناگون

 موارد کاربرد درام پمپ

  • پمپاژ روغن ها؛ پمپاژ روغن دنده، پمپاژ روغن هیدرولیک، پمپاژ روغن های ماشین ابزار، پمپاژ گازوئیل، پمپاژ نفت
  • پمپاژ مواد خورنده ، پمپاژ اسیدها ، پمپاژ بازها ، پمپاژ در حمام های اچینگ Etching baths
  • پمپاژ حلال ها، ‌پمپاژ تینر، پمپاژ آب ژاول و پمپاژ پاک کننده ها

پمپاژ رنگ ها درام پمپ

پمپاژ مواد غذایی و پمپاژ دارویی، پمپاژ اسانس ها

پمپاژ رزین های اپوکسی و پمپاژ پلی استر، پمپاژ چسب ها، پمپاژ لاتکس، پمپاژ گلوکز

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

برندها و شرکت های سازنده درام پمپ

  • پمپ بشکه ROTOMAC
  • پمپ بشکه ARO
  • پمپ بشکه TOSAN (پمپ تخلیه بشکه توسن)
  • پمپ بشکه LUTZ (پمپ تخلیه بشکه لوتز)
  • پمپ بشکه KOSHIN (پمپ تخلیه بشکه کوشین)
  • پمپ بشکه DEBEM

در صنایع گوناگون به منظور جابجایی و انتقال سیال از مخازن، از پمپ بشکه کش استفاده می کنند. پمپ ها با ایجاد فشار باعث ارسال و انتقال سیال می شوند. پمپ ها دو وظیفه ایجاد فشار و انتقال سیال را بر عهده دارند. بسته به اینکه سیال چیست و چه خواصی دارد و گرانروی آن چقدر است پمپ های مختلفی استفاده می شود که در ادامه به تشریح آنها خواهیم پرداخت.

1-  پمپ بشکه کش گریس بادی

این پمپ های بشکه کش که با نیروی باد کار می کنند در ابعاد گوناگون تولید شده اند و دارای نسبت فشار و دبی های مختلف می باشند.

2- پمپ بشکه کش روغن پنوماتیکی

پمپ های تخلیه بشکه روغن دارای ابعاد گوناگون، دبی و نسبت فشار های مختلف هستند. بعضی آنها درون بشکه قرار می گیرند و بعضی روی دیوار stub pump نصب می شوند.

3- پمپ بشکه کش دیافراگمی بادی

پمپ بشکه کش دیافراگمی به علت توانایی انتقال طیف وسیعی از سیالات مانند انتقال روغن، روغن سوخته، شیشه شو، ضدیخ، اسید، چسب دارای محبوبیت زیادی هستند.

4- پمپ روغن کش برقی

پمپ های روغن کش برقی که با برق 12،24 و 220ولت کار میکنند قدرت مکش و دبی های متفاوتی دارند و می توانند برای سایزهای مختلف بشکه روغن و مخازن آن استفاده شوند.

….

همانطور که در بالا اشاره شد تعدد پمپ ها برای انتقال سیالات بسیار زیاد است. اما در هر صنعتی سیالات خاصی باید جابجا شوند. همچنین نیروی محرکه خاصی برای اپراتور مد نظر است. از اینرو پمپ های برقی یا بادی استفاده می شوند.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]درام پمپ, سنجشگر SanjeshGar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]